You are currently viewing Önkormányzati rendeletek 2016 – Helyi Építési Szabályzatának módosításáról

Önkormányzati rendeletek 2016 – Helyi Építési Szabályzatának módosításáról

Tiszabezdéd Község Önkormányzata képviselő testületének 10/2016 (VIII.5.) önkormányzati rendelete

Tiszabezdéd Község Helyi Építési Szabályzatáról szóló 8/2010.(VII.01.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2016. 08. 05

Tiszabezdéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdésében, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 6. § bekezdésében foglalt feladatkörében eljárva, a 62. § (6) bekezdés 6. pontjában kapott felhatalmazás alapján, a 13. § (1) bekezdésében, valamin a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településfejlesztési eszközökről, valamint az egyes sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: TR.) 45. § (2)ba) pontjában, a 32. § (3) bekezdésében foglaltakra figyelemmel, a Tr. 9. számú mellékletben megjelölt véleményezési jogkörben eljáró szervek, illetve a partnerségi egyeztetés szabályai szerint a partnerek véleményének kikérésével Tiszabezdéd Község Helyi Építési Szabályzatról szóló 8/2010.(VII.01.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: „R”) módosításáról a következőket rendeli el:

1.§.

  1. Jelen rendelet területi hatálya az SZT jelű szabályozási tervlapon körbehatárolt terület.
  2. Az „R” mellékletét képező külterületi szabályozási tervlap a jelen rendelet területi hatályára vonatkozóan, valamint a jelmagyarázat hatályát vesztik és helyükbe a jelen rendelet SZT jelű tervlap-, és JM jelű jelmagyarázat mellékletek lépnek.

2.§.

Záró rendelkezések

  1. Jelen rendelet és mellékletei az elfogadás közlését követő 5. napon, de leghamarabb az elfogadástól számított 15. napon lép hatályba, előírásait az azt követően indult eljárásokban kell érvényesíteni

 

Daku Attila sk.                          Dr. Szép Béláné sk.

polgármester                             jegyző

 

Kihirdetési Záradék!

Kihirdetés napja: 2016. augusztus 05.

Dr. Szép Béláné

jegyző