You are currently viewing Tiszabezdéd Védőnői szolgálat – közbeszerzés – Szerződés

Tiszabezdéd Védőnői szolgálat – közbeszerzés – Szerződés

1. . Preambulum
1.1. . Megrendelő a Közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) rendelkezései alapján közbeszerzési eljárást folytatott le (a Kbt. 115. § (1) bekezdésben rögzített feltételek fennállása alapján, hirdetmény közzététele nélküli, ajánlattételi felhívás közvetlen megküldésével indított, tárgyalás nélküli nemzeti közbeszerzési eljárás). Eljárást megindító felhívás közvetlen megküldésének napja: ….
1.2. A jelen szerződés 1.1 pontjában hivatkozott közbeszerzési eljárás tárgya az alábbiak szerint került meghatározásra: A Védőnői szolgálat épülete rekonstrukciójának építőipari kivitelezési munkái”
13. Megrendelő a közbeszerzési eljárásban benyújtott ajánlatotkaji megvizsgálta, azokat egymással összevetette. Megrendelő a közbeszerzési eljárás alapján hozott döntése szerint nyertes ajánlattevőként a jelen szerződést aláíró Vállalkozót nevezte meg.
14. Vállalkozó kifejezetten nyilatkozik, hogy az ajánlattétel során a terveket/műszaki leírásokat, az eljárást megindító felhívást, a dokumentációt és annak valamennyi mellékletét (különösen a költségvetést), továbbá minden egyéb rendelkezésre álló dokumentumot áttekintett, a beruházás megvalósíthatósága szempontjából megfelelőnek találta és ajánlatát a fentiekben rögzítetteknek megfelelően tette. Teljesítés során ezen előírások betartása Vállalkozó kötelessége. A később felmerülő tervezési hibákért a vállalkozó csak akkor felel, ha azokat a szokásos gondossággal elvégzett tervvizsgálat során fel kellett volna ismernie.

 

Teljes dokumentum csomag letöltése: ZIP.

 
Tiszabezdéd Védőnői szolgálat - közbeszerzés 1- Szerződés